FAQ

Bruidsfotografie

Veel gestelde vragen

Is er een tweede bruidsfotograaf aanwezig?

Ja, wij komen altijd met z’n tweetjes. Wij zijn een man en vrouw team en schieten vrijwel elke bruiloft samen. Jullie krijgen meer foto’s vanuit verschillende hoeken en met z’n 2en een bruiloft fotograferen is zelfs nog leuker dan alleen een bruiloft fotograferen.

Doen jullie ook fotoshoots tijdens de bruiloft?

Uiteraard! Een moment tijdens jullie grote dag om eventjes jullie met z’n tweeën te fotograferen passen we altijd in. We raden aan om hier toch wel minimaal 1-2 uur voor uit te trekken. Bijvoorbeeld 1 uur in de ochtend of middag en een momentje tijdens zonsondergang als daar de mogelijkheid voor is.

Eten jullie mee?

Net zoals iedereen moeten ook wij eten. Vaak zijn we al vroeg in de ochtend aan de slag en fotograferen we tot ergens in de avond dus een hapje mee eten tijdens het dinner is dan wel fijn. We verwachten geen 3-gangen dinner, een zogenaamde crew maaltijd is voldoende. Zo hebben wij ook nog tijd om foto’s te maken tijdens de speeches als die plaatsvinden tijdens het dinner.

Bewerken jullie ook de foto’s?

Ja, wij leveren alle foto’s bewerkt op een mooie usb-stick in hoge resolutie aan. We hebben onze eigen unieke stijl en leveren de foto’s zowel in kleur als in zwart-wit aan. De originele RAW files worden niet aangeleverd.

Wat doen jullie in geval van ziekte?

Ook wij worden wel eens ziek, gelukkig niet heel vaak en we moeten wel heel erg ziek zijn om niet een bruiloft te kunnen fotograferen. Mocht dit gebeuren dan regelen wij altijd een vervangend fotograaf zodat jullie grote dag gewoon vastgelegd wordt!

Bruidsfotografie in het buitenland, is dit mogelijk?

Jazeker! We hebben al een aantal mooie bruiloften mogen fotograferen in Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Roemenië, Amerika en Zuid-Afrika. Loveshoots of verlovingshoots doen we ook graag in het buitenland! Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden.

Praten jullie ook Engels of andere talen?

Yes we do! Kelsey is Amerikaanse en spreekt vloeiend Engels, Erwin heeft jaren in Australië en Amerika gewoond en spreekt ook vloeiend Engels. Daarnaast kan Erwin zich ook verstaanbaar maken in de Duitse taal.

Bewaren jullie de foto’s?

Ja, we slaan alle foto’s dubbel op en garanderen dat we deze voor minstens 1 jaar zorgvuldig zullen bewaren. Een grote kans dat we jullie foto’s ook nog hebben na meerdere jaren.

Hoe lang moeten we wachten op onze foto’s?

Binnen 24 uur na de bruiloft zullen jullie een preview van 5-10 foto’s aangeleverd krijgen.
De USB-stick met hoge resolutie files kunnen jullie binnen 8 weken na de bruiloft verwachten.

Wie maakt de selectie van foto’s voor het trouwalbum?

Onze voorkeur gaat uit dat jullie zelf de selectie maken voor het trouwalbum. Het is jullie album en als jullie zelf de selectie maken is het vaak meer persoonlijk dan als wij dit doen.

Moeten de corsages links of rechts, omlaag of omhoog?

De corsages moeten altijd links. Voor vrouwen omlaag en voor mannen omhoog.

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites