Over ons

Bruidsfotografen Erwin & Kelsey

Erwin en Kelsey zijn het gezicht achter EVO-photography. Dit man-en-vrouw team zijn internationale bruidsfotografen gevestigd in Nederland. Als fotografen verheugen ze zich op het vastleggen van de speciale momenten op jullie grote dag, een herinnering voor een mensenleven. EVO-Photography staat bekend om hun uitnodigende persoonlijkheid, professionaliteit en het vastleggen van diepe emotie gemixt met creatieve hoogstandjes. Als bruidsfotograaf team is het voor hun beide enorm belangrijk om foto’s te maken die authentiek, echt en hartstochtelijk jullie liefdesverhaal vertellen.

Ons verhaal

Erwin is geboren en getogen in de groene polder van Nederland, Kelsey daarentegen komt uit het grootse en uitgestrekte Amerika. Terwijl beiden hun passies achtervolgden ontmoetten de twee elkaar in Bangladesh. Dit zette de toon voor jaren van reizen en fotograferen. Vandaag de dag vinden ze het een eer om de wereld rond te reizen terwijl ze de love stories van anderen vastleggen.

Hun passie en toewijding zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft EVO-Photography meerdere awards gewonnen met de Masters of Dutch Wedding Photography, Editor’s choice met MyWed en ook enkele eervolle vermeldingen in ontvangst mogen nemen.

Een trouwalbum mag niet een saai boek zijn, integendeel, jullie trouwfoto’s moeten je het album intrekken en ervoor zorgen dat jullie je grote dag opnieuw en opnieuw beleven. EVO-Photography helpt graag mee om jullie grote dag vast te leggen en nooit meer te vergeten!

AW0B9498

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites