Referenties

Jordy & Tamara

“Dankzij EVO-Photography is de mooiste dag van ons leven vastgelegd en het resultaat is verbluffend! Alle hoogtepunten van de dag zijn vastgelegd, maar ook de details. De creativiteit spat dan ook van alle foto’s af en kosten noch moeite zijn gespaard. Er is regelmatig op de grond gelegen (en dan bedoelen we niet alleen binnen) om het perfecte shot vast te leggen. Onze dag was puur genieten; door EVO-Photography kunnen wij er zo vaak als we willen van genieten en alles weer herbeleven.”

Zwai & Kara

“EVO photography heeft ervoor gezorgd dat mijn man en ik ons op ons gemak voelde en super relax waren tijdens de bruiloft en de fotoshoot. Erwin & Kelsey zijn erg professioneel maar weten ook hoe je de fotoshoot fun en fijn moet laten verlopen. De passie die Erwin en Kelsey hebben voor fotografie laat zich terug zien in de fijnste details en emoties die ze vastleggen in hun foto’s.”

Dave & Irene

“EVO-Photography heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Hij weet van foto’s, kunstwerken te maken!”

Koen & Nancy

“Wij zijn erg blij en tevreden met de keuze voor Erwin als fotograaf voor onze bruiloft. Hij bracht rust, dacht mee over locaties, stond open voor onze wensen en had veel goede ideeën! Erwin is erg professioneel en ook de communicatie liep voor, tijdens en na onze trouwdag vlot en heel prettig. Het eindresultaat was een prachtig trouwalbum waar wij ook onze wensen konden aangeven. Wij zullen hier nog lang van nagenieten! Dankjewel Erwin!”

Dustin & Jessica

“De samenwerking met EVO-Photography als onze fotografen was een droom. Kelsey en Erwin zijn professioneel, creatief, fun en helpen je graag. Erwin heeft ook een erg artistiek oog wat wij enorm waardeerden. Eén van onze favoriete momenten van onze strand bruiloft was toen Erwin vroeg of wij nog ideeën hadden voor een foto. Een beetje verlegen suggereerden wij dat het leuk zou zijn als we zeewier als snor op zouden doen. Hij lachte en zei YES, natuurlijk! Ze zorgen ervoor dat je je comfortabel en op je gemak voelt. Wij dachten dat het nogal raar zou zijn om de hele dag fotografen om je heen te hebben maar ze deden fantastisch werk door meer op de achtergrond aanwezig te zijn en alle mooie momenten vast te leggen. Deze momenten kunnen we nu terug zien en opnieuw beleven. We zijn zo dankbaar dat zij de fotografie verzorgden op onze bruiloft en zouden het niet anders gewild hebben. Dankjewel Erwin en Kelsey. We hopen dat onze wegen elkaar nog eens kruisen!”

Michel & Marloes

“Wij zijn erg onder de indruk van de foto’s, het resultaat overtreft onze verwachtingen!”

Gerrie & Nathalie

“Op 8 augustus was onze grote dag en Erwin en Kelsey hebben deze dag voor ons vastgelegd op een wijze die niet in woorden is uit te drukken. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. De foto’s zijn zo mooi en puur dat het soms lijkt alsof het in scene is gezet. En dat vinden wij het mooie aan de techniek en het oog voor vakmanschap van Kelsey & Erwin. Dat ene moment vastleggen zonder op de voorgrond aanwezig te hoeven zijn. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen met deze foto’s onze dag nog vaak genoeg herbeleven of laten beleven!”

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites