Juli 2014 – Gouda & Waddinxveen, Nederland

Onvergetelijk is het beste woord om de bruiloft van Koen & Nancy te omschrijven die plaatsvond in Waddinxveen en Gouda. Als je van Europa houdt, van wat geschiedenis, emotionele momenten en veel plezier hebben dan was dit the place to be! De atmosfeer van deze dag was gevuld met liefde. Het was een eer om dit vanaf vroeg in de morgen te mogen vastleggen. Koen kwam Nancy ophalen in een classy auto. Op het moment dat we in de mini cooper stapten was het duidelijk zichtbaar dat ze hun excitement voor die dag aan alles en iedereen zouden laten zien. In plaats van het tekenen van het huwelijks cerfiticaat in het traditionele gemeentehuis besloten Koen & Nancy dit in een iets meer trendy gebouw te doen, namelijk het museum van Gouda.
Van een romantische fotoshoot in een mooi park tot het museum van Gouda tot in een klein kerkje, niets was Koen & Nancy te gek!
Familie en vrienden arriveerden in het kleine kerkje wat afgeladen vol zat. Bijna elke aanwezige was tot tranen geroerd toen ze elkaar hun liefdesverklaringen voorlazen. Na een geweldige dienst vertrok iedereen naar de laatste bestemming voor die avond waar tot in de late uurtjes werd gegeten en gedanst! Wat een geweldig einde van deze mooie bruiloft!